Τι κι αν διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του; Ο Σωτήρης Κατούφας αποτελεί έναν παίκτη-κόσμημα για τα ελληνικά παρκέ, όλα αυτά τα χρόνια και στον Ιωνικός Νικαίας εκτιμούν την προσφορά του, γι’ αυτό και ακολουθεί το όμορφο ταξίδι μέχρι τέλους!

Μετά από μια ολόκληρη δεκαετία, όταν ήταν παίκτης-κλειδί του Ικάρου Καλλιθέας στην άνοδο στα μεγάλα σαλόνια και έπαιξε στη συνέχεια με τη φανέλα του στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, ο 41χρονος, πλέον, φόργουορντ, θα είναι μέλος του Ιωνικού και στην επιστροφή του μετά από πολλά χρόνια στη φυσική του θέση. Κι αυτό το κέρδισε με το “σπαθί” του. Με τη θέληση και τον καθημερινό του ζήλο στις προπονήσεις, αλλά και την συνεισφορά του στους αγώνες. Βρήκε ρόλο σε έναν ανεπανάληπτο… γαλαξία αστέρων, όπως είχε γίνει, εξάλλου και στον Φάρο Κερατσινίου πριν από λίγα χρόνια!

Ο Σωτήρης Κατούφας θα έχει συμπαίκτη σε αυτή τη νέα πρόκληση ξανά τον Βαγγέλη Καράμπουλα, με τον οποίο ήταν μαζί τότε στον Ίκαρο, αλλά και στον Φάρο, όπου φυσικά συνδετικός κρίκος ήταν ο… τυφώνας, Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος είναι συλλέκτης ανόδων, τροπαίων και τρομερών διακρίσεων, πηγαίνοντας πάντα κόντρα στη λογική και κάνοντας τεράστιες υπερβάσεις για να προσφέρει πλούσιο θέαμα στο άθλημα που τόσο αγαπάει!

Σχετικά άρθρα