Στο πένθος βυθίστηκε η ΕΣΚΑΝΑ, μετά την είδηση του θανάτου του εν ενεργεία Α΄ αντιπροέδρου της Κυριάκου Τσίχλα.

Ο εκλιπών αποτέλεσε μέλος της ΕΣΚΑΝΑ από το 1998, είχε τεράστια προσφορά στο μπάσκετ, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα ως αθλητής στίβου και στη συνέχεια ως παράγοντας ποδοσφαίρου και μπάσκετ στον Πανιώνιο.

«Έφυγε» τα ξημερώματα στον ύπνο του, χωρίς καμία ασθένεια να τον έχει ταλαιπωρήσει ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ:

«Φτωχότερη από σήμερα η οικογένεια της ΕΣΚΑΝΑ. Έχασε ένα ιστορικό μέλος της Ένωσης και του μπάσκετ τον εν ενεργεία Α΄ αντιπρόεδρο Κυριάκο Τσίχλα.

Μια ιστορική φυσιογνωμία, ένας Κοκκινιώτης που έπαιξε μπάσκετ και ανδρώθηκε στην ΧΑΝ Νικαίας , ήταν αθλητής στίβου του Πανιώνιου, χρημάτισε πολλά χρόνια παράγοντας στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και ακόμη περισσότερα στον μπασκετικό με τον οποίο έγραψε ιστορία.

Από το 1998 και μετά υπήρξε άρρηκτα συνδεδεμένος με την ΕΣΚΑΝΑ μέλος του ΔΣ και πολλά χρόνια ταμίας και αντιπρόεδρος.

Ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος, έφυγε αγέρωχος στον ύπνο του σήμερα τα ξημερώματα, χωρίς καμία ασθένεια να τον έχει ταλαιπωρήσει ποτέ.

Η ΕΣΚΑΝΑ είναι περήφανη που είχε στις τάξεις της, ένα τόσο πιστό μέλος που την υπηρέτησε από κάθε θέση με αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια . Η κηδεία του θα γίνει αύριο στο νεκροταφείο Ν. Σμύρνης.

Ο πρόεδρος το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της Ένωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αγαπημένε μας Κούλη θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη κρατώντας ως παρακαταθήκη την αγάπη σου για το μπάσκετ την Ένωση κ για την πολύτιμη συνεισφορά σου …».

Σχετικά άρθρα