Το Αιγάλεω μετά από αρκετά χρόνια δείχνει και πάλι έτοιμο για μεγάλα πράγματα, με το «Σίτι» να έχει «φτιάξει» τους οπαδούς του, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα να είναι και πάλι δυνατή και να παίρνει φόρα για την δική της… απογείωση.

Το ρόστερ της ομάδας με παίκτες όπως ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Άκης Καλλινικίδης, ο ηγέτης της ομάδας, Χριστόδουλος Καράβολας, ο Αλέξανδρος Μπάρδας και ο Στράτος Τσαμπής δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα, με τους «μπλε» να έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές της Α ΕΣΚΑ, ενώ έχει.

Η μόνη ομάδα που δείχνει ικανή να μπορέσει να κοντράρει το «Σίτι» είναι ο Ηλυσιακός του Αντώνη Φώτση, με την ομάδα του Αιγάλεω να περιμένει πως και πως το μεγάλο ντέρμπι που θα δείξει ουσιαστικά και το ποιος θα είναι το… αφεντικό της κατηγορίας. Μέχρι τότε όμως έχουμε ακόμα καθώς το εν λόγο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την 8η αγωνιστική.

Το δεδομένο είναι πως η ομάδα έτσι όπως έχει χτιστεί είναι για ανώτερη κατηγορία και το μόνο που μένει είναι να το δείξει και εντός του παρκέ και τις υπόλοιπες αγωνιστικές…

Σχετικά άρθρα