Την απόκτηση του Αλέξανδρου Καράμπελα γνωστοποίησε ο ΒΑΟΛ με την ομάδα της Χίου να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Την πρώτη του μεταγραφή εν όψει της 4ης συνεχόμενης συμμετοχής του στη Γ΄ Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε ο ΒΑΟΛ Χίου. Ο Βούρειος απέκτησε τον… χιώτη Αλέξανδρο Καράμπελα που αποτέλεσε …έναν από τους λόγουςπου ο ΒΑΟΛ δεν ανήλθε στη Β΄ Εθνική τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε… Ο Αλέξανδρος είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.98, αγωνίζεται στις θέσεις των Forwards και την περασμένη χρονιά (2019-2020) φόρεσε τη φανέλα του ΚΡΟΝΟΥ τον οποίο ο ΒΑΟΛ αντιμετώπισε 2 φορές στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Στη 2η μάλιστα, στον Αγ. Δημήτριο, ο Αλέξανδρος υπήρξε ο κύριος …υπαίτιός της, καθώς οι τελευταίοι 3 από τους 21(5) πόντους που πέτυχε σε εκείνο το ματς ήταν αυτοί που καθόρισαντο τελικό αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα… Μιας νίκης που θα έστελνε τον ΒΑΟΛ στη Β΄ Εθνική… Στον Α΄ Γύρο στη Χίο ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής πέτυχε 12(2) κατά της νέας ομάδας του.

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και στη συνέχεια του ΑΟΝΑ. Αγωνίζεται με ευκολία εντός και εκτός ρακέτας και αναμένεται να αποτελέσει ένα …πολυεργαλείο στα χέρια του Παντελή Βούλικα. Έχει αγωνιστεί σε ΚΟΡΩΠΙ (Β΄ Εθνική), ΙΚΑΡΟ Καλλιθέας (Γ΄ Εθνική), ΔΑΦΝΗ Αγ. Δημητρίου (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ), ΑΟΠΦ (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ) και ΚΡΟΝΟ Αγ. Δημητρίου (Γ΄ Εθνική). Είναι χιακής καταγωγής, από το Βασιλεώνοικο των Καμποχώρων και θα βρεθεί στο νησί μας για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία…

Ο ΒΑΟΛ Χίου καλωσορίζει έναν ακόμα …χιώτη στις τάξεις του και του εύχεται καλή αθλητική χρονιά και καλό στρατιωτικό…».

Σχετικά άρθρα