Το πόσο μεγάλη είναι η επιτυχία κατάκτησης της 3ης θέσης με 3 νίκες και 2 ήττες στο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2019 θα το καταλάβουμε αν δούμε τον πληθυσμό των πόλεων που συμμετείχαν στην τελική φάση σε σχέση με αυτόν της ευρύτερης περιοχής της Αιδηψού απ’ όπου προέρχονται τα παιδιά των ακαδημιών μας.

Όταν από μια σχετικά μικρή δεξαμενή παιδιών καταφέρνει μια ομάδα κάτι τέτοιο δε μπορεί να μην είσαι περήφανος, να μην αισθάνεσαι δικαίωση για την επιμονή, την επιμονή, το πλάνο και την πίστη στο υλικό και τον προπονητή σου.

Αυτά τα 14 παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ για να φτάσουν εκεί, άλλαξαν επίπεδο, είχαν υπομονή και πίστεψαν στον εαυτό τους και στο όνειρο!

Τα όνειρα εξάλλου δεν έχουν ταβάνι, αυτές είναι οι Πρωταθλήτριες της καρδιάς μας:

4 ΣΟΥΛΙΑΔΗ ΟΛΓΑ
5 ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΕΛΕΝΗ
6 ΦΩΤΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ
7 ΛΟΥΜΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
8 ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΙΩΤΑ
9 ΝΙΤΣΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΑ
10 ΚΥΡΓΙΩΡΓΗ ΙΩΑΝΝΑ
11 ΤΣΑΒΟΝΙ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
12 ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΕΛΕΝΑ
13 ΚΥΡΓΙΩΡΓΗ ΒΙΚΥ
14 ΥΔΡΑΙΟΥ ΜΑΡΙΤΙΝΑ
15 ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
16 ΓΚΟΤΖΑΙ ΙΣΕΛΑ
17 ΤΣΙΓΚΑ ΕΛΕΝΗ
COACH: ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΦΥΣ/ΤΗΣ: ΚΟΛΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Το Δ.Σ του συλλόγου σας συγχαίρει για την υπέρβαση που κάνατε όπως επίσης συγχαίρει τον Πρωταθλητή ΚΡΟΝΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τον δευτεραθλητή ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο και τις ομάδες του Α.Σ ΠΑΟΚ, Ο.Α ΧΑΝΙΩΝ και Ε.Κ ΚΑΒΑΛΑΣ για την προσπάθεια των αθλητριών τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε αυτή η διοργάνωση που διεξήχθη με επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρών Αιδηψού να ωθήσει ακόμα περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ στην περιοχή μας αλλά και με τον αθλητισμό γενικότερα.

Πηγή: www.syllasbc.gr

Σχετικά άρθρα