Ο Ντουέιν Ουέιντ «Flash» προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη για τον τον Μάικλ Τζόρνταν, λέγοντας ότι το βράδυ που έγινε ντραφτ στο νούμερο 5 από τους Μαϊάμι Χιτ διοργάνωσε πάρτι στο Σικάγο και όταν ο «MJ» πήγε για να τον συγχαρεί έφαγε… πόρτα καθώς δεν βρισκόταν στη λίστα!

Αναλυτικά όσα… γαργαλιστικά είπε στο «Athletic» ο «Flash»:

«Μόλις είχα επιλεγεί από τους Μαϊάμι Χιτ και πήγα πίσω στο Σικάγο, όπου γινόταν ένα μεγάλο πάρτι. Είμαι μέσα και καθόμουν. Θυμάμαι ότι ήρθε ο ξάδερφός μου και είπε “φίλε, ο Μάικλ Τζόρνταν είναι εδώ. Δεν τον αφήνουν να μπει” και σκέφτομαι “τι λες ρε; Σταμάτα να με κοροϊδεύεις”. Κι όμως, συνέχισε λέγοντάς μου ότι ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν έξω από το μαγαζί μαζί με άλλα πενήντα άτομα και δεν επρόκειτο για τους αφήσουν να μπουν μέσα. Οπότε πάω στην πόρτα και εμφανίζομαι στο σημείο που του έλεγαν ότι απαγορεύεται η είσοδος.

“Γιατί δεν αφήνετε τον Μάικλ Τζόρνταν να μπει μέσα;” και όλοι απαντούσαν ότι δεν θα πλήρωνε για να μπει. Οπότε βγαίνω έξω και τον βλέπω να είναι πάνω σε μια μηχανή, με περίπου τριάντα άτομα γύρω του. Τρέχω προς το μέρος του, ντροπαλός όπως καταλαβαίνεις, ήμουν ένα παιδί ακόμη τότε. Μόλις φτάνω, μου λέει “ήρθα απλά για να σου δώσω λίγη αγάπη. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου στο NBA Draft”. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είχε έρθει για μένα. “Σε ευχαριστώ που ήρθες, θέλεις να μπεις μέσα;” του είπα κι εκείνος απάντησε “μπα, όχι άσ το. Πέρασα απλά για να σου δώσω λίγη αγάπη και να σε συγχαρώ”. Κι αμέσως έβαλε μπροστά τη μηχανή του κι έφυγε».

Σχετικά άρθρα