Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) ο Ντέγιαν Ράντονιτς -όπως και ο Αρτούρας Γκουντάιτις- με τον Σέρβο προπονητή του Παναθηναϊκού να μιλάει στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην άφιξή του.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ήταν εύκολη η απόφασή του να έρθει στο «τριφύλλι» και ειλημμένη η απόφαση να ενισχυθεί η ομάδα με έναν ακόμα παίκτη!

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε εδώ για να με υποδεχθείτε. H απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν εύκολη. Πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ και αποτελεί τιμή που δουλεύω γι’ αυτό. Πάντοτε σεβόμουν τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο και θεώρησα πως θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Ράντονιτς.

Και πρόσθεσε: «Μιλήσαμε αρκετά με τους ανθρώπους της ομάδας από την ημέρα που υπέγραψα. Αναλύσαμε τι παίκτες έχουμε και τι παίκτες χρειαζόμαστε. Δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και θα χρειαστεί πολλή δουλειά από μέρους μας. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη. Τις επόμενες ημέρες θα επιλέξουμε τον καταλληλότερο ώστε να κάνουμε μια καλή κίνηση».

Αναφορικά με το αγωνιστικό στιλ που θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός τόνισε: «Για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα