Οι αιχμηρές δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά την κάκιστη εμφάνιση και ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα δεν έμειναν ασχολίαστες από την «Mundo Deportivo».

«Αυτό που (σχεδόν) κανείς δεν περίμενε ήταν ότι μετά το παιχνίδι ο Εργκίν Αταμάν βγήκε στη συνέντευξη Τύπου με το μαχαίρι στα δόντια και έτοιμος να “πληγώσει” αρκετούς παίκτες του χωρίς να αναφέρει ονόματα, αλλά δίνοντας κάποιες ενδείξεις.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αργότερα εστίασε την ανάλυσή του στην προσωπική απόδοση των παικτών του, εστιάζοντας σε αυτούς με τις περισσότερες διακρίσεις και αναφερόμενος σιωπηρά στον Χουάντσο με προφανή τρόπο: “Είναι μεγάλα ονόματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει αυτό το επίπεδο”.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν λειτουργεί, αυτή τη στιγμή, ανάμεσα στον Χουάντσο και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ έχει περάσει αρκετές σεζόν στο ΝΒΑ -όπου πήγε πολύ νέος- και πρέπει ακόμα να περάσει διαδικασία επαναπροσαρμογής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και σε μια διοργάνωση τόσο απαιτητική όσο η Euroleague» υποστήριξε ο Ισπανός δημοσιογράφος.

Σχετικά άρθρα