Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στο χθεσινό (8/5) παιχνίδι με την Καβάλα φρόντισε να δώσει χαρά σε έναν 16χρονο αθλητή, τον Γιάννη Μακαρίτη.

Ο 42χρονος γκαρντ του έκανε φάουλ για να τον στείλει στις βολές και να πετύχει τους πρώτους πόντους στην ομάδα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα έκανε γνωστό ότι γνώριζε τον πιτσιρικά από 6 ετών.

Η ανάρτηση του Γκαγκαλούδη:

«Αυτόν εδώ το τύπο τον ξέρω από 6 χρόνων που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του… Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια…. Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά… Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει… Πολύ χαρούμενος…

Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα… Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου… Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις… Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή… Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν… Μαρούσι είμαστε…».