Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με αφορμή πρόσφατα φαινόμενα ανακοινώσεων ομάδων με προσβλητικό (όπως αναφέρεται) περιεχόμενο.

Στην ανακοίνωση καθίσταται σαφές πως ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον θα επιφέρουν κλήσεις σε απολογία και κοινοποίηση των ανακοινώσεων στον αθλητικό εισαγγελέα της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου τραγελαφικής κατάστασης, η οποία έχει 2 σκέλη.

Στο 1ο παρακολουθούμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Πρωτάθλημα, στην Α1 & Α2 Κατηγορία Ανδρών, όπου οι αγώνες εξελίσσονται αμφίρροπα, έτσι ώστε να μη μπορείς να προβλέψεις το νικητή και στο 2ο, όπου έχουμε καυστικές ανακοινώσεις ομάδων για αλλοίωση βαθμολογίας, γενικώς κακές διαιτησίες, μέχρι και αιτήματα εξαίρεσης Διαιτητών, που δημοσιεύονται σε διάφορα αθλητικά Sites και φυσικά δεν απευθύνονται στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ως καθ΄ ύλην αρμόδια, ή έστω στην Κ.Ε.Δ. – Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Επειδή το απαράδεκτο αυτό κλίμα δυναμιτίζει την ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων, σας γνωρίζουμε ότι από εδώ και στο εξής, όταν γίνεται ανάρτηση ανακοίνωσης στο επίσημο Site κάθε συλλόγου, η οποία θα είναι υβριστική προς την διοργανώτρια αρχή, ή προσβλητική, για συγκεκριμένα πρόσωπα του χώρου μας, ο Σύλλογος θα καλείται σε απολογία και η ανακοίνωση θα αποστέλλεται στον αθλητικό εισαγγελέα Ε.Ο.Κ. για επιβολή μέτρων.

Όπως όλοι γνωρίζετε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., είναι ανοιχτό για κάθε επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε θέμα που θα διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων».

Σχετικά άρθρα