Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παρακαλεί τους πολίτες του Άκρον του Οχάιο να βοηθήσουν την αστυνομία σε μια υπόθεση δολοφονίας που αφορά την αδερφή του πολύ καλού του φίλου του Brandon Weems, ο οποίος είναι υπεύθυνος scouting στους Καβαλίερς.

Σύμφωνα με το News 5 στο Κλίβελαντ, η 37χρονη Ericka Weems βρέθηκε από μέλη της οικογένειάς της στο Akron τη Δευτέρα με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι της.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις.

Ο ΛεΜορόν ζητά βοήθεια για βρεθούν οι υπεύθυνοι γι’ αυτή την τραγωδία, κάνοντας έκκληση στους ανθρώπους της ιδιαίτερης πατρίδας του να βγουν και να μιλήσουν αν γνωρίζουν κάτι.

“AKRON OHIO !!Η αδερφή του αδερφού μου δολοφονήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σπίτι της! Η οικογένεια του αδερφού μου χρειάζεται απαντήσεις στο γιατί και από ποιον. Πρέπει να μάθω ποιος έκανε αυτό το απαίσιο, ντροπιαστικό, αηδιαστικό πράγμα σε έναν τόσο στοργικό άγγελο! # Justice4EricaWeems.” έγραψε χαρακτηριστικά ο σούπερσταρ των Λέικερς.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, προσφέρεται αμοιβή ύψους μέχρι 5.000 δολαρίων για όποιον δώσει πληροφορίες από το Summit County Crimestoppers.

Σχετικά άρθρα