Ο Ακίμ Ομοτόσο, σκηνοθέτης της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε για το σενάριο και παραδέχθηκε ότι κατά την διάρκεια της ανάγνωσης του έβαλε τα κλάματα!

Ο Ακίμ Ομοτόσο ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Hoopshype»: «Η ιστορία του σε εμπνέει, είναι μια οικογενειακή ιστορία. Οι θεατές μπορούν να προσβλέπουν σε μια πολύ εμπνευσμένη ιστορία. Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα παρασκήνια. Είναι μια πραγματικά συναισθηματική ιστορία. Ήμουν πραγματικά συγκινημένος. Όταν διάβασα το σενάριο, έκλαψα.

Είναι μια πρόκληση για μένα, αλλά είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα το κάνουμε να λειτουργεί. Είναι προτεραιότητα όσον αφορά την αφήγηση της ιστορίας, αλλά είναι επίσης προτεραιότητα για όλους μας να είναι επιτυχημένος και στο γήπεδο.

Όλοι γνωρίζουμε τι προσπαθούν να κάνουν οι Μπακς και το υποστηρίζουμε απόλυτα. Νομίζω, όπως όλα, βρίσκονται σε ισορροπία.

Ανυπομονούμε να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαθέσιμοι, όσο μπορούμε, όταν μπορούμε και να το κάνουμε να δουλέψει. Είναι συναρπαστικό».

Σχετικά άρθρα