Το Eurohoops Olympia Basketball Camp, πέραν από τα εξειδικευμένα προγράμματα, παρέχει στους συμμετέχοντες και εκλεκτούς καλεσμένους, με τη σκυτάλη από τον Κώστα Μπογατσιώτη να παίρνει ο Βαγγέλης Αγγέλου!

Ο εκ των πιο πετυχημένων Ελλήνων προπονητών τα τελευταία χρόνια και… δεξί χέρι του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό το 2012, βρέθηκε στην κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού, Αρχαία Ολυμπία και έδωσε τα διαπιστευτήρια της κατάρτισής του και της ευρείας γνώσης του πανω στη προπονητική αφήνοντας τόσο τους campers, όσο και την προπονητική ομάδα ενθουσιασμένους!

Μίλησε για το πνεύμα της ομαδικότητας και τη δυναμική που μπορεί να δημιουργήσει σε μια ομάδα, ανέλυσε γιατί είναι πολύτιμος ο 7ος και ο 8ος παίκτης σε μια ομάδα και εξήγησε στους μικρούς αθλητές πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να παίζεις άμυνα και να επιδεικνύεις ζήλο στις μικρές λεπτομέρειες που κάνον τη διαφορά σε μια ομάδα! Παράλληλα, δούλεψε με τους μικρούς αθλητές σε κομμάτια ατομικής άμυνας, καθώς και σε βασικά κομμάτια αποστάσεων στην επίθεση.

Σχετικά άρθρα