Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η στην Πάτρα, ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση των πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων της ΕΣΚΑ-Η.

Τα δύο τμήματα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, τα οποία αγωνίζονται αμφότερα στην Α’ Κατηγορία των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΣΚΑ-Η, τοποθετήθηκαν στον 3ο (Παίδες) και στον 2ο (Έφηβοι) Όμιλο αντίστοιχα, ενώ κληρώθηκαν να εκκινήσουν εκτός έδρας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, το Παιδικό τμήμα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής θα ταξιδέψει στην Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσει την Ε.Α. Πατρών, ενώ το Εφηβικό τμήμα θα κάνει πρεμιέρα επίσης στην Πάτρα απέναντι στην ομάδα της Προοδευτικής Πατρών.

Αναλυτικά, ο 3ος Όμιλος στον οποίο συμμετέχει το Παιδικό τμήμα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής απαρτίζεται από τις ακόλουθες ομάδες:

Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου, Αίολος Αγυιάς, Ε.Α. Προμηθέας 2014, Α.Σ. Απόλλων Πατρών, Α.Γ.Ε. Ζακύνθου, Ε.Α. Πατρών

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του 3ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας των Παίδων πατώντας στο παρακάτω link και επιλέγοντας το αντίστοιχο πρωτάθλημα:

https://eskah.gr/prwtathlimata/

Αντιστοίχως, ο 2ος Όμιλος στον οποίο συμμετέχει το Εφηβικό τμήμα της ομάδας μας απαρτίζεται από τις εξής ομάδες:

Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου, Παναχαϊκή Γ.Ε., Α.Ε. Αγυιά Πατρών, Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αιγίου, Α.Ο.Π.Α. Έσπερος, Ε.Α. Πατρών, Ε.Α. Παραλίας, Α.Ο. Προοδευτική Πατρών

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του 2ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας των Εφήβων πατώντας στο παρακάτω link και επιλέγοντας το αντίστοιχο πρωτάθλημα:

https://eskah.gr/prwtathlimata/

Οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΣΚΑ-Η αναμένεται να ανακοινωθούν από την αρμόδια επιτροπή τις προσεχείς ημέρες.

Σχετικά άρθρα