Χωρίς τον Σέιν Λάρκιν θ’ αγωνιστεί η Τουρκία κόντρα στη Γαλλία σήμερα, Σάββατο (10/9, 13:00) στον πρώτο χρονικά αγώνα της φάσης των «16» του Ευρωμπάσκετ στο Βερολίνο, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια… αν βέβαια προκριθεί.

Ο τραυματισμός που φέρει στο δάχτυλο αποδείχτηκε σοβαρός και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο Λάρκιν είχε ταξιδέψει με ιδιωτικό αεροσκάφος από την Τιφλίδα στην Κωνσταντινούπολη για να εξεταστεί από γιατρό και να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματα έδειξαν εκτενή ζημιά, τέτοια που δεν επιτρέπει στον διεθνή γκαρντ της Αναντολού Εφές να ταξιδέψει στο Βερολίνο και να ενισχύσει την εθνική Τουρκίας. Ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος με δηλώσεις του, τόνιζε πως θα επέστρεψε ο Λάρκιν… έπεσε από τα σύννεφα, κι ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του και στην Εφές για διάστημα δύο μηνών. Αυτό σημαίνει πως ο Σέιν Λάρκιν δεν θα είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στην έναρξη της σεζόν της Euroleague.

«Για εμάς είναι ένα σοκ γιατί ειλικρινά περίμενα να επιστρέψει,» δήλωσε σήμερα (9/9) στο άκουσμα των αρνητικών νέων για τον Λάρκιν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν. Και πρόσθεσε: «Όμως αυτά είναι τα νέα. Το Ευρωμπάσκετ ολοκληρώθηκε για τον Λάρκιν».

Σχετικά άρθρα