Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενισχύει με τον Νέιπιρ την περιφέρειά του και ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, σχολίασε πως αν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή ο Μάριους Γκριγκόνις θα τεθεί πιθανότατα εκτός πλάνων.

Αναλυτικά όσα είπε στο podcast του:

«Στον Παναθηναϊκό η προσθήκη του Νέιπιρ θα δώσει τρομερή ώθηση. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό όμως θα είναι αρκετό για να μπει στα πλέι οφ. Είναι μια νέα τεράστια αλλαγή για όλους στην ομάδα στα τέλη Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει πολύ χρόνος για να γίνουν οι διορθώσεις και να μετατραπεί ο Παναθηναϊκός σε ομάδα επιπέδου Play-Offs.

Θα είναι ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι ποιος θα μείνει εκτός από το rotation. Ο Νέιπιρ είναι ένας σκόρερ σε σώμα πόιντ γκαρντ. Θα μπορούσε να ταιριάξει δίπλα στον Νέιτ Γουόλτερς. Πιστευώ ότι ο Μάριους Γκριγκόνις θα χάσει το ρόλο του σε αυτή την ομάδα. Δεν βρήκε ρυθμό φέτος και υπάρχουν ήδη φήμες ότι θα κάνουν με την περίπτωσή του ό,τι έγινε με τον Άντριου Άντριους. Η υπογραφή του Νέιπιρ δεν είναι καλό νέο για το μέλλον του Γκριγκόνις στην Αθήνα».

Σχετικά άρθρα