Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος βρέθηκε στη δωδεκάδα για το ματς με τον Απόλλωνα, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Ο Άρης έχει ισχυρές ρίζες και χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την οικογένεια. Κάνω πολλές δουλειές, είτε με σκορ, ασίστ, ριμπάουντ, αλλά είμαι εδώ για να βοηθήσω στην οργάνωση. Υπάρχει μεγάλη ιστορία στην ομάδα και είμαι περήφανος που είμαι πλέον μέρος αυτής της ιστορίας. Θα κάνω ότι χρειαστεί, θα παίξω σκληρά για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Όταν έπαιξα εδώ ως αντίπαλος μου έλεγαν ότι ο Άρης έχει τους καλύτερους φιλάθλους. Σήμερα, ίδρωνα στον πάγκο χωρίς να έχω παίξει. Ο κόσμος είναι τρελός, για αυτό παίζουμε μπάσκετ. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα. Φόρεσα τα αθλητικά, ο κόουτς και το σταφ έκαναν τρομερή δουλειά, προστάτεψαν όσους έπαιζαν. Ένιωθα έτοιμος να παίξω είμαι σε καλή κατάσταση».

Για το ελληνικό διαβατήριο: «Είναι πολύ πιθανό να βγάλω το ελληνικό διαβατήριο, ίσως και μέσα στη σεζόν. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και λόγω του κορωνοϊού. Όχι μόνο για μένα αλλά και για τον αδερφό μου και πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα