Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΟΚ σχετικά με τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια της Euroleague παραχώρησε ο Basketball and Communication Director της ομάδας, Δημήτρης Κοντός, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κώστα Σλούκα και τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο EOK WEB Radio:

Για τον Κώστα Σλούκα: «Τον γνωρίζαμε όλοι και απ’ τον Ολυμπιακό και απ’ τη Φενέρ και απ’ τον Μαντουλίδη και τον Άρη. Η πορεία του αποδεικνύει τα πάντα. Ο τρόπος που προσέχει τον εαυτό του, ο τρόπος που προσεγγίζει το παιχνίδι, η πνευματική ετοιμότητά του για τα παιχνίδια, το θάρρος να μπει μπροστά στα μεγάλα ματς, αυτό το πράγμα έλειπε απ’ τον Παναθηναϊκό και ο Κώστας το έφερε στην ομάδα».

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Ο κόουτς ό,τι έχει να πει θα το πει και στα αποδυτήρια, όχι μόνο δημόσια. Έχει ένα δικό του ταπεραμέντο και έναν δικό του τρόπο. Όλος αυτός ο χαρακτήρας και ο τρόπος που ζει ταιριάζει πολύ με το mentality τού Παναθηναϊκού. Αυτή η ενέργεια, η… τρέλα για τη νίκη, ο τρόπος που προσπαθεί να “ξυπνήσει” τους παίκτες. Παλιά που συζητούσα με έναν φίλο μου και είχα πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι σαν ροκ συγκρότημα, όχι μπαλάντα, θέλει ένταση. Είναι έτσι ο οργανισμός. Ο Αταμάν έχει αυτό το πράγμα μες στο αίμα του, ταιριάζει απόλυτα σαν φιλοσοφία με τον Παναθηναϊκό».

Σχετικά άρθρα