Ο Σταύρος Ελληνιάδης έκανε τον απολογισμό της σεζόν για τον Άρη, χαρακτηρίζοντάς την δύσκολη κι ενώ το φλέγον ζήτημα που απασχολεί άπαντες στον «Αυτοκράτορα» είναι να βρεθεί λύση για την απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης:

«Μια μπασκετική χρόνια τελείωσε για την ομάδα μας, τον Άρη, μια δύσκολη από αγωνιστική και οικονομική πλευρά. Η ομάδα έκανε 7 νίκες και θα μπορούσε αν δεν είχε για μεγάλο διάστημα τους 2 βασικούς ψηλούς τραυματίες και για κάποιες μικρές λεπτομέρειες να κάνει 10 με 11 νίκες. Αυτό που κρατάω στις νίκες είναι οι 2 εκτός έδρας μετά από 2 χρόνια γιατί θυμάμαι έντονα τα λόγια του φροντιστή μας Γιάννη μετά την ήττα στο Μεσολόγγι «έχω βαρεθεί να βάζω στην βαλίτσα μου κίτρινα φύλλα αγώνα».

Όλοι έδωσαν τον αγώνα τους μα πιο πολύ οι 2 Πρόεδροι, ο Χάρης και ο Λευτέρης που μαζί με τον Σάββα έβαλαν πλάτη για να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται. Χτες είχαμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τώρα προσδοκούμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ που έγκειται στο Λύσιμο των BAN ώστε η ομάδα του χρόνου να μπορεί να επιλέξει ξένους από όλη την αγορά κι όχι από περιορισμένο αριθμό, να μπορεί να πάρει παίκτη όταν φύγει κάποιος η όταν τραυματιστεί κάποιος και επιτέλους οι παίκτες να έχουν κίνητρο και να μην θεωρούν τους εαυτούς τους μόνιμους, αφού γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή.

Η μεγάλη περιουσία της ομάδας είναι η Αγάπη του Κόσμου που πρέπει και τώρα να σταθεί και να βοηθήσει, κάτι που το θεωρώ σίγουρο γιατί αυτή η ομάδα έχει το μεγαλύτερο μπασκετικό κοινό. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Αυτοκράτορας θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, γιατί έχει μπροστάρηδες ανθρώπους που τον ΑΓΑΠΑΝΕ…..Προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με κάνατε μέλος αυτής της όμορφης οικογένειας…… είναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ και τεράστια ΕΜΠΕΙΡΙΑ……».

Σχετικά άρθρα