Προς… άνοιγμα φαίνεται ότι οδεύουν τα πρωταθλήματα μπάσκετ της Α2 Ανδρών και της Α1 Γυναικών, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα της συνάντησης που ακολουθεί με εκπροσώπους και παίκτες των μικρότερων εθνικών κατηγοριών, εκεί όπου τα δεδομένα παραμένουν ακόμη ρευστά…

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δίνει το «πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων στην Α2 Ανδρών και Α1 Γυναικών. Ωστόσο, παράλληλα ξεκαθάρισε πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δώσουν και τη συγκατάθεσή τους οι λοιμωξιολόγοι.

Η αύξηση που παρατηρείται στα κρούσματα του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες δυσκολεύει τα πράγματα, αλλά δεν υπάρχει οριστική άρνηση από πλευράς λοιμωξιολόγων και άπαντες αναμένουν τις προσεχείς ανακοινώσεις με αγωνία…

Θυμίζουμε ότι αύριο είναι προγραμματισμένη η πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα από παίκτες και προπονητές των χαμηλών κατηγοριών.

Σχετικά άρθρα