Σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα κινείται η Phoenix MJ Basket Plus υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Δημητρίου, με άρτια οργάνωση σε όλους τους τομείς και παράπλευρα events που δίνει την ευκαιρία στους αθλητές της -και όχι μόνο- να εξελιχθούν και να φτάσουν στα επίπεδα που μπορούν.

Το Summer Basket School άνοιξε χθες (29/6) τις πύλες του στο κλειστό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Λεμεσό και αναμένεται να κορυφωθεί με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τις προσεχείς μέρες με αθρόα συμμετοχή. Η διάρκειά του είναι μέχρι τις 7 Αυγούστου και αφορά παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8-15 ετών, με υψηλού επιπέδου προγράμματα ενδυνάμωσης, μπασκετικής βελτίωσης και ενδιαφέροντες διαγωνισμούς. Οι Παντελής Κωνσταντίνου και Δημήτρης Άγγονας, ξεκίνησαν ήδη να δουλεύουν σκληρά με τους συμμετέχοντες και τα αποτελέσματα θα είναι σύντομα εμφανή.

Παράλληλα, ξεκίνησε και το Hoop Skillz (29/6-14/8) που παρέχει ένα πρωτοποριακό, ολοκληρωμένο πρόγραμμα off season, με εργομετρικά τεστ, εξειδικευμένο πρόγραμμα με βάρη, προπόνηση στίβου και ατομική και ομαδική μπασκετική προπόνηση. Η σημασία του είναι μεγάλη και το επίπεδο εξαιρετικά ποιοτικό, ξεπερνώντας τα κυπριακά δεδομένα.

Σχετικά άρθρα