Η διαδικτυακή επίθεση από συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου που ακολούθησαν μετά την επιστολή παραίτησης του Γιώργου Βλιώρα από τη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, προκάλεσε την ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπό του από την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Χαρακτηριστικά οι Austrian Boys αναφέρουν: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για την δήλωση – αποχώρησης του προπονητή μας στην ανδρική ομάδα μπάσκετ. Πλέον δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια… Η άποψη μας για το «αφεντικό» σου είναι γνωστή και την λέμε δημόσια.. Ένας που μας πολεμάει σαν σύνδεσμο, που μας πολεμάει την ομάδα μας εδώ και πόσα χρόνια, τι πρέπει να του πούμε για να είσαι εσύ ευχαριστημένος κύριε Γιώργο Βλιώρα;;; Ευχαριστώ;;; Δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου υπήρχε πριν από σας, υπάρχει τώρα και θα υπάρχει και μετά από σας.. Όσον αφορά τον Ερασιτέχνη να μας πει τις προθέσεις του απέναντι μας και γιατί παίρνει θέση υπέρ του πρώην προπονητή;;; Μας θέλει η όχι στο γήπεδο;;;».

Παράλληλα, οι Malavetas σημειώνουν: «Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία στον μαγικό κόσμο που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου. Προπονητής του μπασκετικού τμήματος να παραιτείται επειδή του θίξαμε τον δήμαρχο / αφέντη του. Εμείς μόνο ως καλό μπορούμε να δούμε την απομάκρυνση ενός ανθρώπου της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής από το σύλλογο μας, μιας δημοτικής αρχής που έχει βαλθεί εδώ και χρόνια να κάνει τη ζωή του συλλόγου δύσκολη σε όλους τους τομείς, μιας δημοτικής αρχής με φασιστικό χαρακτήρα, με τραμπουκισμούς και πρακτικές νυχτερινού κέντρου. Θα είμαστε εδώ και μετά από όλους εσάς, ήμασταν και πριν. Χορτάσαμε προσωπολάτρες όλα αυτά τα χρόνια. Στο καλό λοιπόν και να μας γράφεις Γιώργο Βλιώρα.

ΥΓ. Εισηγήσου στο δημοτικό συμβούλιο να δημιουργηθεί ομάδα μπάσκετ ΝΠΣ Βόλος να την καμαρώνετε και οι 10 οικογενειάρχηδες δημοτικοί σύμβουλοι στα σαλόνια της Euroleague».

Στο πλευρό του Γιώργου Βλιώρα οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά τον Ερασιτέχνη και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ Ολυμπιακού Βόλου πήραν θέση για το ζήτημα του προπονητή και στηρίζουν, όπως αναφέρουν, τον Γιώργο Βλιώρα, κάνοντας λόγο για ομαδικές αποφάσεις που θα ληφθούν ως αντίδραση από την πλευρά τους, αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης!

Η ανακοίνωση των καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου:

«Κατόπιν της υβριστικής συμπεριφοράς συγκεκριμένων οργανωμένων οπαδών της ομάδας κατά τη διάρκεια της προχθεσινής αναμέτρησης και μετά τη χθεσινή ανακοίνωση παραίτησης του προπονητή μας, Γεωργίου Βλιώρα, ως παίκτες »ακόμη» της ομάδας παίρνουμε θέση και έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι.

Επί σειρά ετών οι οργανωμένοι φίλαθλοι απέχουν από το Αντρικό Τμήμα Καλαθοσφαίρισης. Φέτος η επανεμφάνισή τους αρχικά μας χαροποίησε. Όμως, στη συνέχεια, με στοχευμένες συμπεριφορές, έχοντας ως αποκορύφωμα την απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο του προπονητή μας, Γεωργίου Βλιώρα, τόσο στο γήπεδο όσο και με προσβλητικές δημόσιες αναρτήσεις, προκάλεσαν σοβαρή αναταραχή στην ομαλή λειτουργία της ομάδας μας. Όλη αυτή η έκρυθμη κατάσταση έρχεται αδικαιολόγητα σε μια φάση του πρωταθλήματος, κατά την οποία η ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη βαθμολογική θέση από την έναρξή του και μέσα στους στόχους της.

Αντιθέτως, ο κόσμος που σέβεται πραγματικά την ομάδα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της και δε θα πρέπει να συγχέουμε αυτή τη μερίδα ανθρώπων που στηρίζουν πραγματικά και συμμετέχουν ως 6ος παίκτης στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Όλοι οι παίχτες στηρίζουμε ομόφωνα τις αποφάσεις της διοικούσας επιτροπής και του προπονητή μας, Γεωργίου Βλιώρα, οι οποίοι υπό αντίξοες συνθήκες έφτιαξαν ένα σύνολο, το οποίο παλεύει για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Οποιοσδήποτε έρχεται στο γήπεδο οφείλει να σέβεται το οικοδόμημα και την ιστορία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου και να μη παίζει πολιτικά και προσωπικά παιχνίδια με τον ιδρώτα μας.

Οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα είναι ομαδική. Ο προπονητής είναι βασικό και αναπόσπαστο μέλος της ομάδος και ρητά δηλώνουμε ότι παραμένουμε ομάδα εντός και εκτός παρκέ. Καλούμε τον Ερασιτέχνη να στηρίξει τη δική μας προσπάθεια και να καταδικάσει τις απρεπείς συμπεριφορές και Δημόσιες Αναρτήσεις των οργανωμένων οπαδών εις βάρος του προπονητή, γεγονός το οποίο προσβάλει τόσο την διοικούσα επιτροπή όσο και εμάς τους ίδιους. Επικροτούμε την τοποθέτηση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη να αποδοκιμάσει αυτές τις συμπεριφορές και αναμένουμε την έμπρακτη στήριξή της στην ομάδα με την αποβολή όλων, όσων (ευτυχώς είναι η μειοψηφία) με τη στάση τους συντελούν στην απαξίωση της προσπάθειάς μας. Εν κατακλείδι, αυτό που ζητάμε ως ομάδα είναι η στήριξη από ανθρώπους που θέλουν το καλό της ομάδας, είτε είναι φίλαθλοι είτε μέλη του Ερασιτέχνη».

Σχετικά άρθρα