Ο Κέντρικ Ναν δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το ότι η Euroleague επέλεξε τον Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης για το βραβείο του MVP Μαρτίου-Απριλίου, μολονότι ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού είχε υψηλότερο PIR αυτό το διάστημα.

Αυτό έδειξε ο Ναν μέσα από ένα καυστικό του σχόλιο στο «Χ» όπου έκανε λόγο για «ανώτερο κάλεσμα», το οποίο… χάρισε το βραβείο στον θηριώδη σέντερ της Ρεάλ.

«Θέλω να ξέρω γιατί ο Κέντρικ Ναν δεν έλαβε αυτή την τιμή, έχοντας υψηλότερο PIR κατά έξι μονάδες από τον Ταβάρες για αυτούς τους δύο μήνες. Μπορείς να λάβεις το MVP του μήνα μόνο μία φορά μέσα στη σεζόν» ήταν το σχόλιο ενός φιλάθλου στο σχετικό video που δημοσίευσε η EuroLeague.

Από την πλευρά του, ο Κέντρικ Ναν σχολίασε σχετικά: «Ναι, τι παίζει με αυτό; Μάλλον κάποιο ανώτερο κάλεσμα».

Σχετικά άρθρα