«Βγάζω λεφτά, αλλά αν σου δώσω δε θα έχω μετά να πάρω γάλα στα παιδιά μου». Αυτό μου έλεγε πριν από 2.5 περίπου χρόνια ο Αρτινός «δημοσιογράφος» (και «δημόσιο πρόσωπο», όπως αρέσκεται να λέει) Βαγγέλης Πήχας του Κωνσταντίνου όταν για πολλοστή φορά του ζητούσα τα δεδουλευμένα μου στα «δημοσιογραφικά» του μέσα όπου είχα την ατυχία να δουλέψω.

Για ένα αστείο ποσό των περίπου 2.000 ευρώ εξαφανιζόταν όπως συνήθιζε να κάνει και για άλλα άτομα που είχαν κι αυτά την ατυχία να χαλάσουν φαιά ουσία για να καρπωθεί τον κόπο τους τελικά αυτός ο -και με τη βούλα του Νόμου στην περίπτωσή μου- ένοχος. Μάλιστα έχουν κινηθεί διαδικασίες εναντίον του και από άλλη συνάδελφο μέσω της Επιθεώρησης Εργασίας Πρέβεζας αυτή τη φορά.

Φυσικά μπορεί και συντηρεί 2 αυτοκίνητα, 1 μηχανή, νοικιάζει χώρο για να κάνει τις δουλειές του και προφανώς βγάζει λεφτά για να δίνει -και πολύ καλά κάνει- γάλα στα παιδιά του, τα οποία -εγώ ο κακός- παραλίγο να τους το στερήσω.

Βαγγελάκη «παίξε μπάλα» λοιπόν και πλήρωσε τώρα, όπως σου επιβάλλει ο Νόμος και η Δικαιοσύνη, γιατί το «man 2 man» μου σου κόστισε απλά όσα είχαμε συμφωνήσει και που μπορούσες αλλά δεν ήθελες εδώ και τόσο καιρό να πληρώσεις.

Και που ’σαι πατριώτη… Να θυμάσαι για τον επόμενο «βλάκα» που θα κοροϊδέψεις ότι ο θυμόσοφος λαός λέει πως «αν δεν υπήρχαν οι βλάκες, δε θα υπήρχαν τα δικαστήρια».

ΥΓ: Ευχαριστώ πάρα πολύ τη δικηγόρο μου, Γεωργία Μαρινάκη, που χειρίστηκε άψογα την υπόθεσή μου και κερδίσαμε το δικαστήριο. Ευχαριστώ, επίσης, τον δικό σου δικηγόρο, Γιώργο Γιαννάκη, τα υπέροχα λόγια του οποίου για εμένα και την οικογένειά μου ήταν καλύτερα κι από την υπέρ μου δικαστική απόφαση!