Μεγάλη ένταση επικράτησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο κλειστό των Ανω Λιοσίων μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού (74-80), με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει χοντρό επεισόδιο με τον GM της Ενωσης, Γιώργο Χήνα, αλλά και με οπαδούς της ΑΕΚ, που εισέβαλλαν στη φυσούνα!

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο General Manager της ΑΕΚ πλησίασε τον γκαρντ του Ολυμπιακού και του ζήτησε τον λόγο για τον τρόπο που πανηγύριζε τα καλάθια που έβαλε, με τον Λαρεντζάκη φεύγοντας για τα αποδυτήρια να απαντάει στον Γιώργο Χήνα και το κλίμα να δυναμιτίζεται.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, που είδαν το επεισόδιο που είχε ο GM της Ενωσης με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, κινήθηκαν απειλητικά προς τον διεθνή γκαρντ, εισβάλλοντας στη φυσούνα. Παραλίγο, μάλιστα, να έρθουν στα χέρια με τον «ερυθρόλευκο» γκαρντ, αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών, που βρισκόντουσαν στο σημείο.

Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ευτυχώς, κατεύνασε τα πνεύματα, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού και τα υπόλοιπα μέλη της πειραϊκής ομάδας να φεύγουν για τα αποδυτήρια.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξάλλου κατήγγειλε ότι υπήρξε ένταση και στο ημίχρονο του αγώνα, όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της πειραϊκής ομάδας.

Σχετικά άρθρα