Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Λάρισα και τον Παναθηναϊκό υπήρξε επεισόδιο με τον Σαντ Ρος στη φυσούνα με την παρέμβαση της αστυνομίας να ηρεμεί τα πνεύματα σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ.
“Μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος απ’ ότι μπορέσαμε να ακούσουμε έχει παράπονα από τη συμπεριφορά του κόσμου και τη φιλοξενία, αυτό μπορέσαμε να καταλάβουμε και μια αντιπαράθεση με τον μάνατζερ της ομάδας της Λάρισας.
Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας έτρεξαν γρήγορα προς τα αποδυτήρια. Έχει μείνει ο Γουάιτ ο οποίος τα λέει σε φιλικό ύφος με τον Μάριτς, αλλά και ο Μαντζούκας.
Ο Ιωάννης Παπέτρου ο οποίος έχει επιστρέψει στο γήπεδο. Επέστρεψε από τη φυσούνα ώστε να πει στους συμπαίκτες του να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.
Τώρα κάτι έχει πετάξει ο Σαντ Ρος, μια πετσέτα, και υπάρχει εδώ στη φυσούνα ένταση, σπρωξιές, έχουμε και την επέμβαση της αστυνομίας για να υπάρξει η τάξη. Είναι πολλοί που δεν έχουν δουλειά εδώ στη φυσούνα” υποστήριξε ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης.