Έπεσε η αυλαία στο 8ο ΝΒΑ NTOUGIAS BASKETBALL CAMP που χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Η τρίτη και τελευταία μέρα έληξε με πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια και για τα δύο γκρουπ όπου ο ενθουσιασμός ήταν εμφανής στα πρόσωπα τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών. Η αρχή της μέρας ήταν για μία ακόμα φορά εντατική και ο coach Lattimore άφησε τα παιδιά να ηγηθούν κάποιων ασκήσεων και να δείξουν πόσο δημιουργική είναι και να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν πράξη όσα τους έδειξε τις προηγούμενες ημέρες.

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές για τον Αμερικανό coach ο οποίος στάθηκε στον ενθουσιασμό και την ενέργεια των αθλητών και στην διαρκή ανάγκη για ατομική βελτίωση των μικρών και μεγάλων αθλητών σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους γονείς και τα παιδιά που μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά μας καθώς και τον John Lattimore για αυτή την συνεργασία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 9ο camp το 2023.

Το 8ο ΝΒΑ NTOUGIAS BASKETBALL CAMP για μία ακόμα φορά εκμεταλλεύεται τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας κατά την διάρκεια της καριέρας του με κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φέρνει στα Ιωάννινα καταξιωμένους επαγγελματίες που είναι σε μοναδική θέση να καθοδηγήσουν τα παιδιά τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά καθώς είναι γνώστες του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής.

Η μοναδική αυτή ευκαιρία είναι κάτι που δίνει στα Camp της ακαδημίας μας κάτι το ξεχωριστό με το οποίο μας έχει ταυτίσει ο κόσμος.

Σχετικά άρθρα