Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον Κώστα Σκαλτσά (Guard, 19 ετών, 1.86 μ.) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Πυργιώτης Guard, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από απουσία ενός χρόνου, αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας του Ηρακλή έχοντας υπάρξει βασικότατο στέλεχος όλων των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας. Προ διετίας, ο ταλαντούχος αθλητής αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ανδρικού τμήματος του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 13,9 πόντους ανά παιχνίδι.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, πραγματοποίησε το παραπάνω βήμα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α1′ ΕΣΚΑ-Η με την φανέλα του Α.Ο. Παναχαϊκού, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, σημειώνοντας συνολικά 79 πόντους (μ.ο. 4,5 πόντους ανά παιχνίδι) και ευστοχώντας σε 12 προσπάθειες τριών πόντων. Πλέον, ο νεαρός αθλητής επιστρέφει και πάλι στη Γ.Ε.Π. Ηρακλής ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2′ ΕΣΚΑ-Η.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει και πάλι τον Κώστα στην οικογένειά μας και του εύχεται υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας”.

Σχετικά άρθρα