Ο Ματίας Λεσόρ έκανε δηλώσεις ενόψει της αυριανής (17/11, 21:15) του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα λάθη που κάνει ο ίδιος και θέλει να διορθώσει.

«Η Βίρτους είναι αυτή τη στιγμή από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Κανείς δεν περίμενε να βρίσκεται σε αυτήν την θέση και αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, ο Σενγκέλια είναι κυριαρχικός και πρέπει να μειώσουμε την επίδρασή του στο παιχνίδι. Να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη» είπε αρχικά ο Γάλλος σέντερ.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στα λάθη που πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός, λέγοντας: «Να διορθώσει τα λάθη μου! Είναι κάτι που πρέπει να κάνω εγώ προσωπικά. Από εκεί και πέρα και μιλώντας πιο σοβαρά, πρέπει να παίζουμε επιθετική άμυνα, να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας στην επίθεση, να παίξουμε έξυπνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ που είναι σημαντικός παράγοντας του παιχνιδιού. Μπορεί να ακούγονται ως τα βασικά κομμάτια, αλλά είναι αυτά που πρέπει να κάνουμε σωστά ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Αναφορικά με την έως τώρα εικόνα του στη σεζόν τόνισε: «Ξέρω ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα από αυτά που έχω δείξει. Θέλω να βελτιώνομαι και να βρω τον εαυτό μου. Είμαστε μια νέα ομάδα, το παιχνίδι είναι διαφορετικό και όπως είπα μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα».

Σχετικά άρθρα