Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει και με τη… βούλα στo NCAA, και συγκεκριμένα στον πάγκο του Αϊόνα, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα ο Αθλητικός Διευθυντής του κολεγίου, Ματ Γκλοβάσκι.

«Είμαι ευτυχής που έχω την τιμή να καλωσορίσω τον Ρικ Πιτίνο. Έναν προπονητή κορυφής, ο οποίος φέρνει πάθος και ενέργεια και συμμερίζεται την επιθυμία μας να οικοδομήσουμε ένα πρόγραμμα που θα κάνει περήφανη ολόκληρη την κοινότητά μας» δήλωσε ο Γκοβάσκι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του 67χρονου Αμερικανού προπονητή ξεκινάει από την ερχόμενη σεζόν.

Από την μεριά του ο Ρικ Πιτίνο τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το ταξίδι μου στο μπάσκετ στο Μανχάταν. Τώρα είμαι έτοιμος να τελειώσω αυτό το ταξίδι στο Nιου Ροσέλ. Θαύμασα την σπουδαία δουλειά που έκανε ο Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να τη διατηρήσω σε υψηλό επίπεδο και να την ανεβάσω ακόμη περισσότερο. Μου έλειψε το κολεγιακό μπάσκετ, όσο ήμουν στην Ελλάδα. Είμαι πίσω στο σπίτι μου, εκεί απ’ όπου όλα ξεκίνησαν. Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο».

Σχετικά άρθρα