Και επίσημα υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ είναι ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος, με την ομάδα να του εύχεται καλή επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Ίκαρου Καλλιθέας εύχεται καλή επιτυχία στον Δημήτρης Αγγελόπουλος στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, κατέθεσε και επίσημα τα έγγραφα που απαιτούνταν για την υποψηφιότητά του, διεκδικώντας με αξιώσεις μία θέση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Αν όσοι εκλεγούν έχουν το ίδιο όραμα, μεράκι, πάθος αλλά και την ίδια αγάπη με αυτή του κ. Αγγελόπουλου, τότε σίγουρα η επόμενη ημέρα του Ελληνικού μπάσκετ θα είναι γεμάτη ελπίδα και επιτυχίες.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ενημερώσει ότι εντός των προσεχών ημερών θα προχωρήσει σε πληρωμές στους παίκτες της ομάδας που βρίσκονται εκτός Αττικής. Αυτό αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι σε χαλεπούς καιρούς που οι αθλητές δοκιμάζονται σοβαρά, ο Ίκαρος Καλλιθέας γίνεται «ασπίδα» προστασίας προσπαθώντας να συμβάλει με πράξεις στην επιβίωση των αληθινών πρωταγωνιστών του αθλήματος».

Σχετικά άρθρα