Η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι παρατείνεται για ένα έτος το δικαίωμα στους διαιτητές που αποχώρησαν λόγω ηλικίας το 2020 να επιστρέψουν στη δράση, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον Αναστόπουλο να «σφυρίξει» ξανά παιχνίδια στο παρκέ!

Αυτή η απόφαση λήφθηκε, όπως εξηγείται, λόγω της πανδημία του κορονοϊού, η οποία «έκοψε» πρόωρα την πορεία τους στα παρκέ.

Θυμίζουμε ότι ο Αναστόπουλος είχε ζητήσει εγγράφως τον Φεβρουάριο να μην «σφυρίζει» μέχρι νεωτέρας κι έκανε σκέψεις για αποχώρηση, ενώ οι Μπήτης, Παφίλης και Διαμαντής, είναι οι τέσσερις διαιτητές που έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν ξανά στη δράση.

Αναλυτικά:

«Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 194/5-10-2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιστροπής της Ε.Ο.Κ. παρατείνεται για ένα (1) έτος το δικαίωμα στους διαιτητές που αποχώρησαν λόγω ηλικίας το 2020 με τη συμπλήρωση του 50ου έτους της ηλικίας τους, να ορίζονται ως διαιτητές στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. αποκλειστικά στην αγωνιστική περίοδο 2020-21, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η μη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, λόγω της πανδημίας του covid-19».

Σχετικά άρθρα