Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Άρης Θήβας γνωστοποίησε ότι θα αποσυρθεί από την Γ΄Εθνική και θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Μια σοβαρη διοικηση κρίνεται στα δύσκολα,με δεδομένη την δύσκολη περίοδο και το αβεβαιο μέλλον που διαγράφεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εμείς η διοικηση του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ με μοναδικό κίνητρο την ύγεια και την βιωσιμότητα του συλλόγου μας, αποφασίζουμε να μήν συμμετεχουμε στο πρωτάθλημα της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ για την αγωνιστική περιοδο 2020-2021.

επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ οπως μας δίνει την δυνατότητα ο νόμος.

Η διοικηση αποφασισε επίσης να διατηρηθει η αγωνιστική ποιότητα της ομάδας και να ενισχυθούν περαιτέρω οι υποδομες του συλλόγου.

Επισης αποφασιστηκε οτι δεν θα παραχωρηθει κανένας παικτης της ομάδας, αντιθετως θα ενισχυθεί ο σύλλογος με νέους ταλαντούχους παίκτες ετσι ωστε να δημιουργηθεί ενας νέος κορμος ωστε σύντομα ο σύλλογος να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες όταν επέλθει η ομαλότητα.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με την τεχνική ηγεσία και τους αποκτηθέντες αθλητες.

Εμεις στον ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ ειμαστε μια οικογένεια υγιης και αγαπημένη, εχουμε μάθει να παλευουμε ολοι μαζι και αυτό θα πράξουμε!!!

Μια νέα πορεία ανοίγεται μπροστά μας, σας καλούμε και πάλι να την ζήσουμε μαζι…”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα