Το ιστορικό καλάθι της ανόδου…. επέστρεψε στα Τρίκαλα για λογαριασμό των Ικάρων μετά από επτά χρόνια.

Ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου αποτελεί το νέο μέλος της “κιτρινόμαυρης” οικογένειας με την διοίκηση να ολοκληρώνει με επιτυχία μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο Τριανταφύλλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Α2 Εθνική κατηγορία, με σταθερά διψήφιο αριθμό πόντων, με εκτελεστική δεινότητα έξω από τα 6,75 και ικανότητες στην δημιουργία παιχνιδιού αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στην φαρέτρα του Κώστα Σδράκα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως τα Τρίκαλα BC, ο Ερμής Αγιάς και ο ΑΣ Καρδίτσας…. έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η διοίκηση των Ικάρων καλωσορίζει τον Λεωνίδα και του εύχεται κάθε επιτυχία αθλητική και προσωπική.

Τριανταφύλλου: “Στους Ικάρους γίνεται σωστή δουλειά”

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου είπε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από επτά χρόνια, επιστρέφω στην πόλη των Τρικάλων. Στους Ικάρους διαπίστωσα ότι γίνεται σωστή δουλειά, η ομάδα έχει ήδη ένα εξαιρετικό ρόστερ και πιστεύω ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή για εμένα. Υπόσχομαι να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας στη νέα αγωνιστική σεζόν και να δώσουμε χαρά στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων”
*Η διοίκηση των Ικάρων και ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου έδωσαν τα χέρια στο καφέ 6,75 του προπονητή Κώστα Σδράκα.