O Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών επικρατώντας 75-66 του ΠΑΣ στα Γιάννινα, σε ένα ματς με έντονο τρίτο ημίχρονο, εξαιτίας της παρουσίας της Σελέν Ερντέμ, η οποία προπόνησε την ομάδα της Ηπείρου μέχρι τα μέσα της σεζόν 2024-2025, όταν και μετακόμισε στο «τριφύλλι».

Η Ερντέμ, όπως ισχυρίζονται στον ΠΑΣ, γύρισε την πλάτη κατά την παρουσίαση της πρώην ομάδας της, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση από τον asistant κόουτς, Μάριο Μιχαήλ, ο οποίος ξέσπασε μέσα από τα social media.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού αναφέρουν ότι υπήρξαν ύβρεις εναντιον της Ερντέμ από μερίδα οπαδών, στις οποίες η Τουρκάλα επέλεξε να απαντήσει έτσι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιχαήλ για την Σελέν Ερντέμ:

«Καημένη Σέλεν Ερντέμ,

Το να γυρίσεις την πλάτη σου κατά τη διάρκεια των επίσημων παρουσιάσεων των ομάδων ήταν μια συνειδητή πράξη ασέβειας και απολύτως αντιεπαγγελματική.

Δεδομένου του προηγούμενου ρόλου σου στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC, αυτή η συμπεριφορά είναι ακόμη πιο απαράδεκτη.

Αυτό το άθλημα απαιτεί σεβασμό. Ίσως να μην είσαι εξοικειωμένη με αυτή τη λέξη.

Ντροπή σου, Σέλεν».

Σχετικά άρθρα