Ο Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα της Τουρκίας από τη Σερβία, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, ενώ έριξε την… μπηχτή του και για τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον οποίο είχαν επεισόδιο κατά τη διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια καλή εμφάνιση από εμάς, παίξαμε καλή άμυνα αλλά κάναμε κάποια εύκολα λάθη και δεχτήκαμε εύκολους πόντους, Από την άλλη η Σερβία, έπαιξε πολύ δυνατά και μου φαίνεται απίστευτο να εκτελέσαμε μόνο 17 βολές και οι ίδιοι να εκτέλεσαν 24. Χάσαμε για έναν πόντο αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ωστόσο, ξαναλέω πως πρέπει οι διαιτητές να είναι καλύτεροι, το φάουλ στον Κέναν Σιπάχι ήταν ξεκάθαρο και δεν το σφύριξαν.

Όσο για το συμβάν με τον Πέσιτς, είναι ανεπίτρεπτο δύο προπονητές να έχουν τέτοιου είδους διάλογο. Διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές για ένα αντιαθλητικό φάουλ, εν τω μεταξύ ο Πέσιτς παραπονιόταν στους διαιτητές για την συμπεριφορά μου. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Εγώ μιλούσα στους διαιτητές και όχι στον ίδιο, έχω απογοητευτεί γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια και είμαστε καλοί φίλοι. Επίσης, όλο αυτό μπορεί να ευθύνεται στο ότι δεν κατάφερε στο Eurobasket να οδηγήσει την Σερβία στα μετάλλια».

Σχετικά άρθρα