Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας για την άμεση… εκκένωση (με εξαίρεση τις ώρες των επισήμων αγώνων τριών ανδρικών αγωνιστικών τμημάτων) του κλειστού της περιοχής που παραδοσιακά φιλοξενεί τις προπονήσεις και τους αγώνες του ιστορικού σωματείου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΔΣ του ΝΕΦΟ Νικηφόρου που έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά:

Προς Δήμαρχο ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ κ.Μίχο
Αντιδήμαρχο κ. Βουρλιώτη
Πρόεδρο ΔΗΚΕΑΒ κα Φέγγη
ΚΟΙΝ:Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Πρόεδρο Δημοτικου Συμβουλίου
Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων Δήμου Αγ.Βαρβάρας
Δημοτικους Συμβούλους
ΕΟΚ
ΕΣΚΑ
ΜΜΕ, τοπικό τύπο
Μαζικούς φορείς

Κ. Δήμαρχε,
Με έκπληξη ακούσαμε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/11/2019 και ώρα 15:00 στο Γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Βουρλιώτη, τον ίδιο, την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑΒ και Δημοτική Σύμβουλο κα Φέγγη και τον κ.Ματάκη σύμβουλο του Δημάρχου επί αθλητικών θεμάτων, την ΑΞΙΩΣΗ ΣΑΣ να εκκενώσουμε άμεσα ( Τετάρτη 20/11/2019) –εκτός απο 2 ώρες για κάθε αγώνα των ανδρικών τμημάτων και των τριων ομάδων- το γήπεδο «ΝΙΚΗΣ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ» επί της οδού ΣΙΠΥΛΟΥ προς χρήση από την δημοτική αρχή για αθλητικές δραστηριότητες υπό την αιγίδα σας.
Στα κλειστά γυμναστήρια, την χρήση των οποίων έχει ο δήμος, αθλούνται 400 και πλέον νέοι και νέες, σε 30 τμήματα, που καλύπτονται και από τα 3 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ της ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ , τα πρόγραμματα προπονήσεων, αγώνων και χρήσης είναι με έγκριση του Δήμου και είναι ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΦΩΝΑ.

Δεν κατανοούμε ιδιαίτερα τον χρόνο και τον τρόπο που εκδηλώθηκε αυτή σας η πρωτοβουλία, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρά σας; Δεν είναι περισσότερο από οφθαλμοφανές ότι τυχόν μεταφορά τμημάτων : αντρικού, εφηβικού, παιδικού σε χώρους, που δεν τηρούν τις προδιαγραφές προπόνησης και αγώνων για ανδρικό,εφηβικό και παιδικό, οδηγεί στη διάλυση των Σωματείων αυτών;
Οι χώροι που προτείνετε να μετακινηθούν τα παραπάνω τμήματα Ανδρικό, Εφηβικό και Παιδικό, σε ήδη κορεσμένους αθλητικά χώρους, είναι ανεπαρκής ως προς τις ώρες. 400 αθλητές ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ
Εν κατακλείδι, Το Σωματείο μας καταθέτει σε εσάς ως Δήμαρχο, στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και δια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους την ΠΛΗΡΗ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ με την σκοπούμενη αλλαγή ΓΕΝΙΚΑ, αλλά και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δηλώνουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι ,απέναντι στους αθλητές και τις οικογένειες τους,να συνεχίσουμε τη χρήση των χώρων των γηπέδων, τις προπονήσεις και τους αγώνες, όπως είναι αποτυπωμένες ΠΑΓΙΑ για χρόνια στο πρόγραμμα, στα μεταξύ μας έγγραφα και στις αποφάσεις της ΔΗΚΕΑΒ και του Δημοτικου Συμβουλίου Αγιας Βαρβάρας.
Δοθείσης της ευκαιρίας δηλώνουμε τη βούληση μας, με σας ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ και εμάς ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ν΄αγωνιστούμε διεκδικώντας την κατασκευή κι άλλου κλειστού γυμναστηρίου.
Θεωρούμε ότι, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και πρέπει να έχει και ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΕΥΘΥΝΗ απέναντι στους νέους αθλούμενους.

Σχετικά άρθρα