Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασικαλόπουλο και μεταξύ άλλων μίλησαν και για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ολυμπιακό.

Τόσο ο Αυγενάκης, όσο και ο πρόεδρος της ΕΟΚ συμφώνησαν ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε οι Πειραιώτες να αγωνιστούν και τη νέα σεζόν στην Α1 μπάσκετ.

Ο Βασιλακόπουλος τόνισε ότι αν υπάρχει διάθεση και από τι δύο πλευρές, μπορεί να βρεθεί λύση, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο υφυπουργός, με τους δυο τους να συμφωνούν επίσης ότι θα είναι μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ αν ο Ολυμπιακός περιοριστεί στην Α2.

«Έχω πει και στο παρελθόν ότι το μπάσκετ χωρίς τον Ολυμπιακό έχει πρόβλημα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Υφυπουργό ότι πρέπει να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση ήταν η κουβέντα μας», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Βασιλακόπουλος.

Μεταξύ των προτάσεων που έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΚ ήταν και ο έλεγχος των ΚΑΕ από το Υπουργείο Εμπορίου, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια.

Επίσης, οι δυο τους μίλησαν και για την Εθνική Ανδρών εν όψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Βασιλακόπουλο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ.

Σχετικά άρθρα