Τη φανέλα της Α.Ε. Λεχαινών θα φοράει από τη νέα σεζόν o Αλέξανδρος Λυκούδης, όπως σας είχε αποκαλύψει το basketworld.net

Η Αχαγιά 82 επιβεβαίωσε τη νέα μεγάλη μεταγραφική “βόμβα” του Ανδρέα Χαμουζά, αποχαιρετώντας τον έμπειρο άσσο, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ της Αχαγιάς 82 αποτελεί ο Αλέξανδρος Λυκούδης που επέλεξε να συνεχίσει την αθλητική του καριέρα στην Α.Ε. Λεχαινών. Το Δ.Σ. της Αχαγιάς 82 ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Λυκούδη για την αγωνιστική του προσφορά στην ομάδα τα τρία χρόνια συνεργασίας. Είναι ένας από τους παίκτες που οδήγησαν την Αχαγιά 82 στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ συνέβαλε στην φετινή παραμονή της ομάδας. Επίσης, του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του, να είναι πάντα υγιής και να καταφέρει αμέτρητες επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Πρόκειται για έναν σωστό αθλητή, με ήθος και αξιοπρέπεια».

Λυκούδης: «Ένας κύκλος κλείνει»

Ο Αλέξανδρος Λυκούδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συγκρότημα της Κάτω Αχαΐας με συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως έγραψε στο Facebook: «Τρία χρόνια πέρασαν στην ομάδα που αγάπησα όσο καμία άλλη στο παρελθόν! Ένας κύκλος κλείνει. Ένα ταξίδι γεμάτο υπέροχες αναμνήσεις με αποκορύφωμα την άνοδο της ομάδας στην γ εθνική και εκείνη την καταπληκτική σειρά αγώνων, το θαύμα όπως πολλοί έλεγαν αλλά λίγοι πίστεψαν όσο εμείς! Φεύγω αφήνοντας μόνο φίλους και πρόσωπα που αγαπώ και ελπίζοντας να ξανασυναντηθούμε στο μέλλον.

Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου τα καλύτερα για τη νέα σεζόν χωρίς τραυματισμούς και μόνο επιτυχίες! Νιώθω την υποχρέωση βάσει της εξαιρετικής συνεργασίας μου με την ομάδα να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης και όσους ανθρώπους συνεργάστηκα αλλά κυρίως και πάνω από όλους τον κύριο Χρήστο Γεωργιόπουλο γιατί ήταν κάτι παραπάνω από γενικός αρχηγός και φίλος! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε και ατομικά αλλά και πολύ πιο σημαντικό συλλογικά σαν Αχαγιά 82 και ελπίζω να συνεχίσει να δίνει το «παρών» στους αγώνες της ομάδας του τόπου μου!».

Σχετικά άρθρα