Η γαλλική «Equipe» ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα στον Εβάν Φουρνιέ με αφορμή την σπουδαία εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού (22 πόντους με 5/10 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα).

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα κοινό που πρέπει να το κερδίσεις ώστε να τραγουδήσει και να σε στηρίξει.

Όταν μας βλέπουν (σ.σ οι φίλαθλοι) να παλεύουμε σαν σκυλιά, τότε ανταποκρίνονται» ανέφερε σχετικά ο Γάλλος σταρ για τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και την «καυτή» υποδοχή της αποστολής στο ΣΕΦ τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής.

Επίσης πρόσθεσε: «Δεν θέλω απλώς να παίξω μπάσκετ εδώ. Θέλω να ζήσω μία αληθινή ιστορία, μία υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία μαζί τους».

Σχετικά άρθρα