Ο Δημήτρης Κανούλης ανακοίνωσε την παραίτησή του από το πόστο του γενικού αρχηγού της Νίκης Βόλου!

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media τονίζει χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να συνωμοτήσει το σύμπαν όλο, δύο μέρες πριν, για να δω με τα μάτια μου ότι όλοι αυτοί οι αθλητές δεν θα ήταν εκεί να δείξουμε έστω ότι είμαστε εδώ, ότι έστω θέλουμε κάτι καλύτερο. Όλοι αυτοί που κέρδιζα ανόδους, που έπαιζα αντίπαλος, που έπαιζα όλα τα καλοκαίρια μαζί σε τουρνουά, και όλους αυτούς που θα συνέχιζα μελλοντικά να στηρίζω στην ομάδα μου, έριξαν λευκή πετσέτα.

Και αφού ο μήνας σήμερα έχει 9, που είναι ο αριθμός της φανέλας που τιμούσα σε όποιο γήπεδο παρκέ ή τσιμέντου ήμουν, πήρα την απόφαση να παραιτηθώ σαν γενικός αρχηγός από την ομάδα μου. Έχω ενημερώσει τη διοικούσα του μπάσκετ και τους παίχτες μου ότι ένας άνθρωπος σαν εμένα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει έτσι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου για μία ακόμη φορά για την άψογη συνεργασία που είχαμε και που με πίστεψε πριν ακόμη αποσυρθώ σαν παίκτης και με έφερε στην ομάδα, Πρόεδρε συγγνώμη αλλά προδόθηκε το άθλημα.

Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες όταν με το καλό επιστρέψει. Και σαν θεατής σίγουρα θα είμαι δίπλα σας να σας παρακολουθώ όλους.

Ας είμαι εγώ αυτός που θα φύγει για να δώσει το παράδειγμα και να θυμίζει ότι το ήθος, οι αρχές και τα ιδανικά στο άθλημα αυτό είναι πάνω απ’ όλους μας. Μόνο Μπάσκετ».

Σχετικά άρθρα