Με τρομερή ανατροπή στο β’ ημίχρονο, ο Έσπερος Λαμίας επέστρεψε από το -20 του πρώτο ημιχρόνου, κατακτώντας το τρόπαιο του πρωταθλητή με 64-65, χάρη σε καλάθι του Κεφαλληνάκη στα 2” για τη λήξη, σε έναν συναρπαστικό τελικό.

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Γερονικολός.

Δεκάλεπτα: 21-14, 44-24, 53-48, 64-65.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκλιάτης-Νικολάου): Κοτρογιάννης 5 (1), Στέργιος, Λειβαδίτης 15 (3), Δεμερτζής 15 (2), Σταματίου 9 (1), Ζερβουδάκης 6, Καραμούζης, Στρατής, Ζαχαριάδης 14 (1), Μπελέχας.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης Μανθ.-Σοφογιάννης Ι.): Λύκος 5 (1), Μαντανίκας 1, Καραχρήστος, Κεφαλληνάκης 16, Χαρίλας 25 (1), Ντσιαβός, Πιλάτος 16 (4), Ζιάκας 2, Κύρκος, Πλάκας, Αλβανός, Τσιαμούρας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Έσπερος Λαμίας αναφέρει τα εξής:

Μέχρι χθες στα τμήματα υποδομών οι κατακτήσεις πρωταθλημάτων για τον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ, είχαν έρθει από το τμήμα των Εφήβων.

Από χθες στην συνήθεια των πρωταθλητών, προστέθηκε και το τμήμα των ΠΑΙΔΩΝ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να αποδώσει τα συγχαρητήρια του στην διοργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΣΕ, για την άψογη διοργάνωση του τελικού, μέσα στις συνθήκες της πανδημίας του covid-19, με την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής.

Εν συνεχεία να συγχαρεί την ομάδα παίδων του Απόλλωνα Χαλκίδας, για την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει όλα τα τελευταία χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής του.

Τέλος να αποδώσει τα εύσημα στους διαιτητές και την γραμματεία του τελικού αγώνα παίδων για την άξια παρουσία τους, ως βασικών συντελεστών διεξαγωγής του.

Θα θέλαμε με ιδιαίτερη ευαισθησία να αποδώσουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ, τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές μας για την χαρά που μας προσέφεραν, σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στους γονείς των αθλητών που όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν εμπιστευθεί την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, και τέλος ευχαριστούμε όλους τους ανιδιοτελείς φίλους του αθλήματος που ακολούθησαν και μας στήριξαν ηθικά και ψυχολογικά, σε όλη την διαδρομή μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να στηρίζει με συνέπεια την παραγωγική διαδικασία ανάπτυξης του basketball στην ΛΑΜΙΑ, χωρίς πολλά λόγια και “αυτοαποθέωση”.

Κλείνοντας να ευχηθούμε σε όλους τους ασχολούμενους με τον αθλητισμό καλή δύναμη, να διαβούμε την δυσκολία της πανδημίας και πάντα με υγεία.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ