Η Εθνική Ομάδα Νεανίδων ξεκινάει την προετοιμασία της στις 4 Ιουλίου, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης (6-14/8).

Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι: Γρηγοροπούλου Γεωργία, Παλάσκα Ζένια (Παναθηναϊκός) Μπαξεβάνου Κατερίνα, Βασιλείου Πηνελόπη, Σταματάκη Σοφία (Παναθλητικός), Κελεμένη Σοφία (Πάνθηρες Καβάλας) , Δροσούνη Αναστασία (Άρης Θεσσαλονίκης ) Χρηστάκη Αγγελίνα (ΠΑΣ Γιάννενα), Κιολέογλου Νικολέττα (Πιερικός-Αρχέλαος), Αλεξιά Διαμάντω ( Γ.Σ. (Ηλιούπολη), Τσιάμη Θεώνη (Κρόνος Αγ Δημητρίου), Δημουλάκη Γεωργία (Ελευθερία Μοσχάτου), Παναγιωτίδου Κατερίνα (Μελίσσια), Παπαδάκη Σταυρούλα (Χάνια), Σταμούλου Μαρκέλλα (Εσπερίδες), Cooper Mikela ( Bentley University).

Οι αθλήτριες καλούνται να βρίσκονται στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 09.00, από όπου θα αναχωρήσουν για την Αρναία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη καλούνται να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ στο Καυτατζόγλειο στις 14.00.

Σχετικά άρθρα