Στα… βαθιά νερά “έπεσαν” η Εθνική Παίδων, η Εθνική Εφήβων και η Εθνική Νέων Ανδρών που κληρώθηκαν με δύσκολους αντιπάλους στα Eurobasket των μικρών ηλικιών. Δείτε τους ομίλους και τους αντιπάλους τους.

Οι αντίπαλοι των Εθνικών Παίδων (U16), Εφήβων (U18) και Νέων Ανδρών (U20) στα προσεχή Eurobasket έγιναν γνωστοί, αφού ολοκληρώθηκε η κλήρωση των διοργανώσεων των μικρών ηλικιών από την FIBA.

Το έργο των μικρών Εθνικών μας – και ιδιαιτέρως των Εθνικών Παίδων και Εφήβων – δεν θα είναι εύκολο, με όλες πάντως να αναμένεται να κάνουν ό,τι μπορούν για την καλύτερη δυνατή διάκριση.

Αναλυτικά:

Η Εθνική Παίδων κληρώθηκε στον Δ’ Όμιλο του Eurobasket U16 που θα διεξαχθεί στην Βόρεια Μακεδονία (12-20/8) , μαζί με την Ισπανία, την Ρωσία και την γηπεδούχο Βόρεια Μακεδονία.

Η Εθνική Εφήβων κληρώθηκε στον Β΄ Όμιλο του Eurobasket U18 που θα διεξαχθεί στην Τουρκία (30/7-7/8) μαζί με την Σερβία, την Σλοβενία και την Τσεχία.

Η Εθνική Νέων Ανδρών κληρώθηκε στον Β’ Όμιλο του Eurobasket U20 που θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο (16-24/7) μαζί με το Ισραήλ, την Ιταλία και την Πορτογαλία.

Σχετικά άρθρα