Μια ψηφοφορία για τη φετινή offseason στην EuroLeague διεξήγαγε η ιστοσελίδα “Basketnews.com”, με τους general managers των ομάδων να καλούνται να αναδείξουν τους κορυφαίους.

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες, μεταγραφή του καλοκαιριού είναι ο Φακούντο Καμπάτσο (23,1%), ο οποίος άφησε τον Ερυθρό Αστέρα για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό στο συγκεκριμένο ερώτημα έλαβε ο Κώστας Σλούκας (15,4%). Στην αντίστοιχη ψηφοφορία πέρσι, πρώτος είχε αναδειχθεί ο Γουίλ Κλάιμπερν και πρόπερσι ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

Η ομάδα με τις καλύτερες κινήσεις το καλοκαίρι ήταν με βάση τις απαντήσεις των GMs ο Παναθηναϊκός (46,2%), ο οποίος άλλαξε ριζικά το ρόστερ του, ενώ μια θέση παρακάτω συναντάμε και πάλι τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου (23,1%).

Όσον αφορά στην πιο εφευρετική κίνηση του καλοκαιριού, οι general managers ψήφισαν τη μεταγραφή του Κέμπα Γουόκερ στη Μονακό και αυτή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό (15,4%).

Σχετικά με τον παίκτη της EuroLeague που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μετακομίσει στο ΝΒΑ, ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντι Ταβάρες ήταν πρώτος με 53,8%.

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα