Η Euroleague ετοίμασε video-αφιέρωμα στον Ολυμπιακό για τη μέχρι τώρα προσπάθειά του στη διοργάνωση.

«Ο Έλληνας γίγαντας βρίσκεται σε αποστολή», αναφέρει μεταξύ άλλων το video.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε:
«Ο Ολυμπιακός είναι από τα πιο καταξιωμένα κλαμπ στην Ευρωλίγκα. Τα προηγούμενα χρόνια κερδίσαμε δύο τίτλους και είχαμε άλλες δύο συμμετοχές σε τελικούς. Θα θέλαμε να βρεθούμε και πάλι στην ίδια θέση, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο.Χρειάζονται πολλά πράγματα. Πολύ καλή χημεία, ταλέντο, εργατικότητα και τύχη. Δεν είναι εύκολο να βρεις τους ίδιους ηγέτες, «εργάτες», αλλά έχω πολύ καλό προαίσθημα για αυτήν την ομάδα. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά υπάρχει πρόοδος και νομίζω πως οδεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση”.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: “Έχουμε πολλούς παίκτες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είναι λίγοι οι νεοφερμένοι, που ήδη προσαρμόστηκαν και ξέρουν τους ρόλους τους. Οι περισσότεροι ξέρουν τι θέλει ο προπονητής, ο ίδιος μας γνωρίζει, οπότε είμαστε αισιόδοξοι. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Με δουλειά και με την ενίσχυση που είχαμε το καλοκαίρι, μπορούμε να πετύχουμε”.

Το λόγο πήρε και ο Σάσα Βεζένκοφ:
“Ξέρω πως είναι «κλισέ» αλλά αυτό που κοιτάζουμε είναι το επόμενο παιχνίδι και να φέρνουμε νίκες. Αυτό θέλει η ομάδα, αυτό θέλουν οι φίλαθλοι. Πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε καθημερινά και στο τέλος να πάμε για το μεγάλο μας.

Σχετικά άρθρα