Έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Κορομηλά, Τσαρούχα και Συμεωνίδη έχουν στον Ιωνικό μετά την ήττα (85-83) από την Καρδίτσα, που του κόστισε την παραμονή στην Basket League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της η ομάδα της Νίκαιας:

«Σ’ ένα ματς, που -παραδόξως πώς- ο Άγγελος Τσίκληρας έβγαλε δίχως να χρεωθεί φάουλ η Καρδίτσα νίκησε με 85-83 κι έμεινε στην κατηγορία.

Όλοι είδαν τι συνέβη στο ματς, που θα έκρινε την κατηγορία κι όλοι μπορούν να κρίνουν αυτό που είδαν. Τα φάουλ ήταν 31-19, γιατί διαφορετικά ο Ιωνικός, αυτός ο ψυχωμένος Ιωνικός, αυτός ο συγκινητικός Ιωνικός, δεν έχανε. Τρεις παίκτες (Σίμονς, Μάιερς και Αρσενόπουλος) βγήκαν με πέντε φάουλ από νωρίς.

Στο αγωνιστικό μέρος, αν αυτό έχει αξία και σημασία, ο Μπαρτ ήταν συγκλονιστικός, ο Μάιερς –όσο του επέτρεψαν έδειξε πολύ καλά στοιχεία- ο Αρσενόπουλος έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ο Χένρι έπαιζε με ένα πόδι, αλλά δεν το έβαλε κάτω, ενώ θετικός ήταν κι ο Χόκινς.

Ακόμα και με τους διαιτητές να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ο Ιωνικός λύγισε στο τελευταίο λεπτό, όταν είχε μείνει από λύσεις κι όταν ήταν δεδομένο ότι μόνο τα εξόφθαλμα φάουλ δίνονταν υπέρ μας».

Σχετικά άρθρα