Ο Άκης Γεωργίου, μεχρι πρότινος βοηθος του Πάνου Κοντογιαννη, αναλαμβάνει την ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας από το πόστο του πρώτου πλέον προπονητή.

Βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Μούτσος που είχε οδηγήσει στην Γ’ Εθνική τους Ιππότες Κέρκυρας πριν αυτοί συγχωνευθούν με τον Φαίακα.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί πλέον και ο team manager, Άκης Αργαλιάς που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Προς Διοικητικό Συμβούλιο Κ,Ε. ΦΑΙΑΚΑ

Κύριε πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε. Φαίακα.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και ταλανίζουν τον σύλλογο τις τελευταίες εβδομάδες, πληροφορήθηκα τις αποφάσεις που κατά πλειοψηφία πάρθηκαν στο συμβούλιο της 28/1/19.

Μία εξ αυτών είναι και η απόλυση του προπονητή της ομάδας μας κ. Παναγιώτη Κοντογιάννη. Θεωρώντας τον ίσως ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο για όλα όσα ταλαιπωρούν τον σύλλογο και δυσχεραίνουν την λειτουργία του.

Για τον λόγο αυτό και από την θέση του team manager της ομάδας, έχοντας ρόλο άμεσης συνεργασιακής σχέσης με τον προπονητή, επειδή δεν κάνω έκπτωση των ηθικών αρχών μου θέτω στη διάθεση σας την παραίτηση μου.

Ευχαριστώντας σας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο δυναμικό της ομάδας για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας. Ευχή μου να επιτευχθούν οι σκοποί και οι στόχοι που εξ αρχής είχαμε θέσει.
Ένθερμος πια υποστηριχτής της προσπάθειας σας”.

Διονύσης Αργαλιάς

Σχετικά άρθρα