Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπάδες» της ΕΡΤ και τον Τάσο Ιορδανίδη. Αποσπάσματα απ’ όσα είπε η «αράχνη του ελληνικού μπάακσετ»:

«Είμαι Ολυμπιακός, το εξηγώ πάντα αυτό και οι ΠΑΟΚτζήδες με βρίζουν. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί με βρίζουν. Εγώ από τον ΠΑΟΚ έφυγα διωγμένος, με την έννοια ότι δεν με ήθελε ο κόσμος αν και ήμουν παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας. ΠΑΟΚτζής άρρωστος». Φτάσαμε όμως σε ένα σημείο όπου οι φίλαθλοι είχαν κουραστεί από την παρουσία μου στην ομάδα με έντεχνο τρόπο. Ας πούμε, τα λεφτά που ξόδευε η ομάδα και ό,τι άλλο γινόταν, τα χρέωναν όλα σε εμένα».

«Όταν τελειώσαμε τη χρονιά και, ενώ μου χρωστούσαν λεφτά μού είπαν ότι θα μου κάνουν και μείωση, είπα ότι θα φύγω κι έφυγα. Μου έσπασαν μια δυο φορές και το αυτοκίνητο πριν ακόμα κάνω προσφυγή και έφυγα με το αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη, ήρθα στη Γλυφάδα και δεν ξαναγύρισα. Τους απάλλαξα λοιπόν από την παρουσία μου, γλίτωσαν και τα λεφτά, εγώ έγινα προδότης.

Όταν όμως δεν σε θέλουν, έχεις δυο επιλογές: Ή θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα μείνεις στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να γυρνάς στα καφενεία και να σου λένε “ρε Παναγιωτάρα, θυμάσαι τότε” ή θα πας σε μια ομάδα που μισούν και θα τους αποδείξεις ότι κακώς δεν σε ήθελαν. Έτσι απαντάς στους ανθρώπους που φωνάζουν, βρίζουν, πάνε στο σπίτι της μάνας σου και πετάνε τσιμεντόλιθους γιατί κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο. Τέτοια πράγματα έκαναν δηλαδή»

Σχετικά άρθρα