Συνέντευξη στο «Magnesiasports» και στον Χρυσόστομος Τρίμμης παραχώρησε ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επισήμανε την ανάγκη για μεγαλύτερη ενίσχυση των τοπικών πρωταθλημάτων τα οποία, όπως είπε, δε βλέπει να ολοκληρώνονται φέτος, αλλά και για την αναμόρφωση των εθνικών κατηγοριών.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη εδώ:

-Όσον αφορά το παρόν: Θα έχουμε τοπικά πρωταθλήματα και των μικρότερων εθνικών κατηγοριών;

«Είμαστε στα μέσα Μαρτίου ήδη… Για τα τοπικά δεν το βλέπω… Γίνεται ένας χαμός, βλέποντας τους λοιμωξιολόγους να κόβουν την Α2 Ανδρών και την Α1 Γυναικών, από λάθος λέει, ενώ θα έπρεπε να ανακηρύξουν πρωταθλητή οι συγκεκριμένες κατηγορίες. Από την άλλη θα πρέπει να δούμε την αναμόρφωση των εθνικών κατηγοριών πλέον, γιατί καταλαβαίνει κανείς ότι είναι κάτι το παράδοξο να έχει 200 ομάδες σε εθνικές κατηγορίες μία χώρα όπως η Ελλάδα».

-Λάθος δηλαδή η κίνηση της ΕΟΚ για αναδιάρθρωση το περασμένο καλοκαίρι…

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε αυτή η αναδιάρθρωση. Χάρηκαν όλοι και ανέβηκαν όλοι. Δεν έπαιξε κανένας και ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Το βρίσκετε λογικό αυτό το πράγμα; Και με πολλές μετακινήσεις πχ νησιωτικών ομάδων με έξοδα μόνο και μόνο για να συμμετέχει σε εθνική κατηγορία; Πιστεύω ότι θα πρέπει να ενισχύσουμε περισσότερο τα τοπικά πρωταθλήματα και να δούμε τι θα κάνουμε με τη Γ’ Εθνική κατηγορία».

Σχετικά άρθρα